Noor Vidts heeft net als haar trainingsmaatje Niels Pittomvils de handdoek moeten gooien tijdens de Hypomeeting in Götzis. Ze kreeg te kampen met een rugblessure.

Vidts was degelijk vertrokken in de eerste twee onderdelen, maar het kogelstoten was met 12m29 niet goed. Daar voelde de Vilvoordse zich al niet in haar sas, en in de voorbereiding op de 200 meter werd de rug te pijnlijk. Of er een verband is met haar blessure aan de quadriceps van de afgelopen weken, is nog niet duidelijk.

Niels Pittomvils is ondertussen naar een lokaal ziekenhuis geweest. “Ik schoof uit op de verspringplank en overstrekte mijn knie. De achterste kruisband in mijn knie is waarschijnlijk afgescheurd.  Dan wacht mij een hele lange revalidatie, maar ik wil er eigenlijk nog niet aan denken. Ik ga de scan maandag in België bij dokter Bellemans afwachten.”