Louise Carton is door haar straffe wedstrijd op het EK veldlopen in Hyères genomineerd voor de prijs van ‘Europese atlete van de maand december’. Isaac Kimeli moest vorige maand nog een Spanjaard voor zich dulden in diezelfde verkiezing, maar kan Louise net als drie weken terug in Frankrijk alle concurrentes achter zich houden? U kan haar daarbij helpen!

Hoe helpt u Louise Carton naar de overwinning? European Athletics, die deze verkiezing op zich neemt, kiest vrijdagmiddag degene met de meeste retweets en Facebooklikes bij de heren en bij de vrouwen en die atleet wint dan de wedstrijd. Anders gezegd: door deze foto te liken en dit bericht te retweeten, kan u Louise al een stapje dichter bij de overwinning brengen. Stemmen kan nog tot vrijdagmiddag 12u00 dus niet te lang aarzelen is de boodschap. Succes!