Bent ú al klaar voor morgen? Met nog amper een nachtje slapen tot de IFAM te Oordegem komt zomaar even de grootste meeting OOIT in België wel heel dichtbij. De/onze temperatuur bereikt alvast een maximum. But first… vatten we graag nog even alles samen.

Foto: Jasper Jacobs
Foto: Jasper Jacobs

Eerst en vooral, nog even kort de hallucinante cijfers: bijna 1800 aanmeldingen in voorinschrijvingen maken deze IFAM (met een hertekend uurrooster!) de grootste atletiekmeeting ooit op Belgische bodem. Met deelnemers uit zomaar even 48 landen is het bovendien véél meer dan een nationaal gebeuren. Aansluitend nog even dit: als u zelf deelneemt, kom dus zeker op tijd (een uur voor aanvang van je eerste nummer) en maak het de dames en heren van de organisatie en jury gemakkelijk om hun strakke schema te kunnen blijven volgen!

OK, waar en wanneer moet u morgen zijn? Simpel: Bloso Centrum Putbosstadion Oordegem. Aanvang van de meeting omstreeks 12u00. Het hoofdprogramma steekt van wal om 17u00. Eerder een nachtdier? Geen probleem, want ook na klokslag 22u zijn we nog even zoet met tal van reeksen 1500m en 5000m. Het (opgelet: aangepast!) uurrooster vindt u hieronder.

Niet in de mogelijkheid om tot in Oordegem te komen? Geen nood, want dit jaar wordt (als net als het weer ook de technologie ons gunstig gezind is) een livestream voorzien! De link vindt u onderaan.

Uurrooster De voorbije weken stoomden we u – met onze reeks “IFAM koorts” – al klaar voor morgen. Nog even alles op een rijtje? Alsjeblieft:

Klaas Huwel - Foto: Jasper Jacobs
Klaas Huwel – Foto: Jasper Jacobs

Een ruime voorbeschouwing willen we allerminst onthouden. Hier hebt u alvast wat lectuur voor morgen bij uw koffie.

Tot slot, nog wat administratie:

Alle inschrijvingen: klik hier

Alle live-results: klik hier

Link naar de livestream: klik hier

Hashtag? #IFAM uiteraard!


En dan bent u – net als wij – helemaal klaar voor een schitterende IFAM!