Vandaag vond in Brugge de Algemene Vergadering van de Vlaamse Atletiekliga plaats. Eddy De Vogelaer werd herverkozen als voorzitter, tevens werden er twee nieuwe namen in de Raad van Bestuur gestemd.

Eddy De Vogelaer, die al sinds maart 2003 voorzitter is bij de VAL, werd herverkozen. Hij haalde het van gewezen tienkamper en trainer Michel Boels, die wel in de Raad van Bestuur werd gestemd. Boels is niet de enige nieuwkomer in de Raad van Bestuur, want ook Mieke Seminck maakt er vanaf heden deel van uit. Paul Thys en Luk Verlaenen zagen hun huidig bestuursmandaat bevestigd. Joris Geussens, Erwin Scheys en Tim Moriau behaalden niet voldoende stemmen.

Op de site van de VAL lezen we ook dat de shirtreclame zal versoepeld worden en dat de toewijzingen voor de Vlaamse en nationale kampioenschappen transparanter zal verlopen.

Lees het volledige bericht vanop de VAL-site hier.