In de zomer van 2012 zag Atletieknieuws het levenslicht. Wat begon als pagina op de sociale media Facebook en Twitter groeide uit tot een dagelijks drukbezochte website, waar alle atletiekfanaten dagelijks hun portie atletieknieuws kunnen vinden. Maar stilstaan is achteruitgaan en Atletieknieuws is op zoek naar nieuwe gemotiveerde medewerkers, die net als onze leden, atletiek ademen.

Atletieknieuws is op zoek naar mensen die opstaan en gaan slapen met atletiek. Die al het nieuws op de voet volgen, die koste wat het kost geen enkele wedstrijd van (internationale) kampioenschappen willen missen, kortom: echte atletiekfanaten. Wij maken er dan ook geen geheim van, ook wij doen dit volledig uit liefde voor de sport. Beantwoord je aan dit ‘profiel’ en heb je daarbij ook een vlotte pen? Dan ben JIJ degene die wij zoeken!

Natuurlijk is het niet zo vanzelfsprekend om wekelijks een aantal uur tijd vrij te maken om onze lezers van het laatste atletieknieuws te voorzien. Wij werken momenteel met een zeskoppig team dat het werk evenwichtig onder elkaar verdeelt zodat het natuurlijk nog altijd leuk blijft, want plezier is hoe dan ook primordiaal. Wij bieden een kleine vergoeding voor het wekelijks geleverde werk, maar verwacht daar niet te veel van, het is vooral de liefde voor de atletieksport die aan de basis moet liggen van je sollicitatie.

Klinkt dit alles je als muziek in uw oren? Stuur uiterlijk op woensdag 25 mei je motivatie en een kort (sportief) CV’tje naar info@atni.be en wie weet maak je binnenkort deel uit van het ATNI-team!