Zonet werd bekendgemaakt dat er deze winter wél een meeting van internationaal topniveau zal plaatsvinden in Gent. Het jonge evenementenbureau Maspoe zet zijn schouders onder een nieuwe editie van de IFAM Indoor, en dit op 7 februari.

Na het wegvallen van de Flanders Indoor wegens financiële problemen, leek het er even op dat er komend indoorseizoen geen internationale atletiekmeeting meer zou doorgaan. Het jonge evenementenbureau Maspoe neemt echter de draad terug op. Maspoe zet zijn schouders onder een nieuwe editie van IFAM INDOOR op zaterdag 7 Februari 2015.

“Heel wat Belgische atleten maken kans op het EK indoor dit jaar in Praag en wij wilden hen niet in de kou laten staan”, aldus organisator Kim Barbé.”In Gent is de ideale accommodatie voorhanden om een absolute topmeeting uit te bouwen. Met de steun van de sportdienst van Gent onder leiding van schepen Tapmaz en enkele sponsors zijn we goed op weg om het budget rond te krijgen. We gaan immers ook voor een kwalitatief hoogstaande meeting en verzekerden ons al van de deelname van alle vier de Borlees, Eline Berings en hopen dat de andere beste Belgen ook van de partij gaan zijn. De wedstrijden zullen immers op hun maat uitgewerkt worden.” Niet onbelangrijk: ook het Belgisch kampioenschap 4x200m zal op deze eerste zaterdag van februari plaatsvinden. Houd dus zeker een plaatsje vrij in uw agenda!

IFAM