De IFAM Indoor komt er weer aan op zaterdag 3 februari en ook dit jaar behoort de meeting tot de prestigieuze World Indoor Tour. Door het bronzen label zullen zowel sterkhouders van eigen bodem als internationale kleppers hun weg vinden naar de Topsporthal. De grootste internationale indoormeeting van het land belooft weer de moeite te worden. Leden van atletiekclubs kunnen het hele spektakel bovendien aan een voordeeltarief komen aanschouwen.     

Rani RosiusHanne Claes, Ruben Verheyden, Tibo De Smet, Eliott Crestan, Merel Maes, Jolien Boumkwo… Het is een greep uit de inschrijvingen voor de IFAM indoor op zaterdag 3 februari. Ongetwijfeld komen daar de komende weken nog verschillende sterke binnen- en buitenlandse atleten bij, want dankzij het World Athletics Indoor Tour Bronze label vallen er heel wat punten te rapen voor de wereldranglijst. Niet onbelangrijk in een olympisch jaar.

Naast het internationaal programma is er eerder op de dag nog ruimte voor een nationaal en jeugdprogramma. Ook het BK 4x200m vindt die dag plaats. Wil jij als supporter aanwezig zijn op deze hoogdag voor onze sport? Koop dan hier zeker jouw tickets. Leden van atletiekclubs krijgen 20% korting op hun tickets. Vul bij het bestellen de promotiecode in (clubafkorting, gevolgd door ‘2024’ bv: KAAG2024, EA2024…) en geniet van een voordeeltarief.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in