Onder de noemer ‘De Gouden Spike’ werd begin oktober 2004 voor het eerst een veldloop-pronostiek georganiseerd. Met succes, want negen edities & een naamswijziging later is MegaSpike een populair begrip geworden in de Belgische atletiekwereld  dat zich jaarlijks reflexeerde in een 500tal ploeginschrijvingen.

De MegaSpike-organisatie wou absoluut deze jubileum-editie niet zomaar onopgemerkt voorbij laten gaan en heeft alles in het werk gesteld om elke (potentiele) deelnemer nog meer te verwennen. Vooraleerst heeft u al opgemerkt dat de volledige website in een nieuw jasje steekt. Jesse Hoobergs van LOOI stak er zijn ziel in.  Daarnaast heeft de prijzenpot een kwaliteitsinjectie verkregen met enkele nieuwe sponsors , ondermeer Running and More en All4Running.be naast de bestaande geld- & naturaprijzen.

De nieuwe subleagues – ideaal voor vrienden & andere (trainings)groepen – moeten voor nog meer spelplezier onder de deelnemers zorgen. Tot slot mag iedere Waalse atletiekliefhebber ook al beginnen watertanden want de hele site verkrijgt nu ook een Franstalige versie.

Meer info ivm spelregels & inschrijvingen, kan u terugvinden op www.megaspike.be!

Veel  succes ermee!