Renée Eykens heeft haar indoorseizoen geopend met een persoonlijk record in de 400m. In het Nederlandse Apeldoorn klokte ze 55.25. Dat vertelde ze op de website van de VAL.

Het vorige indoorrecord van Renée Eykens/KAPE stond op 56.74, dus kon ze moeilijk anders dan tevreden zijn. “Vorig jaar had ik geen indoor gedaan, dus was het een beetje afwachten wat het nu zou geven. Met die 55.25 ben ik zeker en vast tevreden. Ik heb dit jaar voor het eerst een paar indoortrainingen gedaan. Dat was een goed idee, want zo had ik al de feeling van de 200m-piste in de benen.”

Het indoorseizoen is voor Renée bijkomstig, en een concrete planning is er niet. Samen met trainer Theo Joosten bekijkt ze dat week per week. “Er komt misschien nog ergens een 800m aan”, besloot de Europese beloftekampioene.

Trainingsmaatje Pieter-Jan Hannes/OLSE liep in Apeldoorn een 1000m in 2.25.31.

10 REACTIES

Reacties zijn gesloten.