De IFAM heeft al wel vaker kunnen uitpakken met mooie namen, maar nu heeft de organisatie wel een hele grote vis gevangen. Dafne Schippers komt op 10 februari aan de start van de 60m in Gent.

Tweevoudig wereldkampioene en Europees kampioene 200m, tweevoudig Europees kampioene 100m, Europees kampioene en vice-wereldkampioene 60m. Zie daar een korte samenvatting van het palmares van de Nederlandse Dafne Schippers, binnenkort actief in Gent. Haar naam dook eerder vandaag al op op de IFAM-startlijsten, later bevestigde de organisatie ook de deelname van Schippers.

De reeksen van de 60m zullen stevig naar achteren schuiven in het programma, zodat de fans Schippers binnen het bestek van het hoofdprogramma twee keer in actie kunnen zien. Ondertussen laat de organisatie weten dat in principe ook Marcin Lewandowski aan de start komt. De Pool zal de 1.500m betwisten, de afstand waarop hij regerend Europees kampioen indoor is.

1 REACTIE

Reacties zijn gesloten.