Gisteren werd op de Raad van Bestuur van de VAL Paul Thys verkozen als directeur Topsport. Hij volgt er Luk Verlaenen op.

Paul Thys

De topsport is Paul Thys verre van vreemd. In zijn jaren als competitioneel atleet groeide hij uit tot één van de grootste atleten van ons land. Hij wist zich tweemaal te plaatsen voor de Olympische Spelen en werd bovendien dubbel Belgisch recordhouder op de 3000m steeple.

Andere nieuwe functies die werden aangesteld waren die van ondervoorzitter en secretaris. Deze gingen respectievelijk naar Jos Jacobs en Gery Follens.

Bekijk de huidige Raad van Bestuur op de website van de VAL.

 

1 REACTIE

  1. Goed bezig atletiekland België. Weer een stap achterwaarts, verbetering kan pas als er ook daadwerkelijk mensen met een topsportvisie aan het roer staan (neen wat goede tijden gelopen hebben in het verleden is niet voldoende).

    Die openstaan voor vernieuwing en verbetering. Dit is weer een stap in het verleden, met de visie van een man die zichzelf te min voelde om op het EK Cross zijn plaats in de delegatie in te nemen en daarbij de senioren die niet meekonden nog eens extra hekelde…

    Ik hoop van ganser harte Meneer Thys dat ik mij schromelijk vergis, maar ik geef u jammer genoeg niet eens het voordeel van de twijfel.

Reacties zijn gesloten.