WAFEL Sports Management kondigt aan dat de Belgische meerkamper Thomas Van der Plaetsen zijn contract met schoenenfabrikant ASICS verlengd heeft. Van der Plaetsen is Europees junioren en beloften kampioen en kan dus opnieuw rekenen op de steun van ASICS in zijn overgang naar de wereldtop bij de senioren.

Foto: Jasper Jacobs
Foto: Jasper Jacobs

Het vierjarig contract bevestigt dat ASICS Van der Plaetsen ondersteunt tot minstens 2016 en dus één van zijn belangrijkste partners wordt in de opbouw richting de Olympische Spelen van Rio.

Van der Plaetsen zelf is enthousiast over de vernieuwde samenwerking: “2013 betekent de start van een heel belangrijke periode voor mij, het is een enorme meerwaarde te weten dat ik ook de komende jaren voorzien wordt van het beste materiaal.”

Paul Hartman, Sports Marketing Executive, ASICS Benelux: “Bij een toonaangevend sportmerk als het onze staat kwaliteit hoog in het vaandel en daarom werken wij graag samen met ambassadeurs die dat ook uitstralen. Wij zijn er bijzonder trots op dat we een groot talent als Thomas Van der Plaetsen kunnen ondersteunen op zijn weg naar Rio de Janeiro.”

De 22-jarige atleet komt voor het eerst dit jaar in actie tijdens de IAAF World Challenge combined events meeting in Götzis op 25 en 26 mei. Later staan de Universiade in het Russische Kazan en de IAAF wereldkampioenschappen in Moskou op het programma. (Persbericht)

bron: losseveter.nl