Home » Nieuws » Internationaal » WK Junioren: Goossens kan net niet verrassen in kwalificaties hoogspringen
Zita Goossens, hier in actie op 400m horden - Foto: Jimmy Cailly

WK Junioren: Goossens kan net niet verrassen in kwalificaties hoogspringen

Zita Goossens leek even op weg naar de finale van het hoogspringen op het WK voor junioren. Haar concurrentes schakelden echter een versnelling hoger na 1m80 te overschrijden. Goossens geraakte niet over 1m82, waardoor het moeilijk zou worden. Maar liefst 11 dames gingen over 1m84.

Slechts één atlete, de Jamaicaanse Lamara Disitin, mocht met een sprong over 1m82 naar de finale. Goossens kan zichzelf echter niks verwijten, aangezien ze sowieso haar PR moest verbeteren op haar eerste internationale optreden.

De atlete van DEIN kon wel uitpakken met positief nieuws over haar toelatingsexamen Geneeskunde, waarvoor ze met glans geslaagd is. Vanavond kan Goossens meebrullen met de rest van de Belgen tijdens de baanronde van Jonathan Sacoor.

Geef een reactie