Home » Nieuws » Nationaal » Eline Berings toont klasse met WK-limiet [racevideo’s+interview]
Foto: Tomas Sisk

Eline Berings toont klasse met WK-limiet [racevideo’s+interview]

Eline Berings - Foto: Jasper Jacobs
Eline Berings – Foto: Jasper Jacobs

Eline Berings was zonder twijfel dé atlete van het Vlaamse kampioenschap voorbije zondag. Ze etaleerde haar goede vorm al meteen in de reeksen door de WK-limiet te lopen, en in de finale deed ze zelf nog beter.

De OLSE-atlete bewees dat we dit seizoen weer rekening met haar moeten houden. Na een tegenvallend outdoorseizoen door onder meer een blessure laat ze weer als vanouds mooie tijden op het bord verschijnen. Met 8″01 begon het meteen goed voor Berings. De WK-limiet die staat op 8″07 was meteen binnen. In de finale deed ze met een gecorrigeerde 8″00 beter. Haar tijden doen alvast het beste vermoeden voor komende jaar waar Berings wil tonen dat ze terug is, zowel indoor als outdoor. Bekijk hieronder twee video’s met daarin respectievelijk de reeks en finale van Berings. Daaronder vindt u ook nog een interview met de studente psychologie.