Er komt deze zomer dan toch geen 19de editie van de Meeting International d’Athlétisme de la Province de Liège. Het atletiekevenement stond normaal gezien begin juli gepland, maar kon logischerwijs niet doorgaan omwille van de op dat moment geldende coronamaatregelen. De organisatie en de provincie Luik zochten nog naar een alternatieve datum, maar er is dan toch beslist om de meeting naar volgend jaar uit te stellen.

Organisator Golazo laat in een persbericht weten dat de 19de editie van de Meeting International d’Athlétisme de la Province de Liège naar volgende zomer wordt verschoven. Het lukt namelijk niet om het evenement op een degelijke manier te organiseren deze zomer. Een mogelijke datum voor de meeting was 9 september in de week na de AG Memorial en Nacht van de Atletiek, maar die datum blijkt dan toch niet haalbaar. De piste van het Naimette-Xhovémont Sports Complex krijgt later dit jaar ook een grondige opknapbeurt met een volledig nieuwe piste.

Die nieuwe piste zal als uitvalsbasis dienen voor de 19de editie van de wedstrijd in 2021, die zoals gewoonlijk in juli plaatsvindt. In 2022 blaast de meeting 20 kaarsjes uit.