Binnen 9 dagen is het zo ver. Dan gaat in Tilburg, niet ver over de Belgische grens, het EK veldlopen door. Er treden liefst 24 Belgische atleten in actie, en nu is het aan u om hen het gevoel te geven dat ze voor eigen volk lopen. Grijp nu uw laatste kans om in te schrijven voor de officiële ATNI EK-supportersbus.

Inschrijven voor onze busreis vanuit Gent kan nog maar tot aanstaande zondag, precies een week voor het EK op zondag 9 december in Safaripark de Beekse Bergen. Zowel voor de inkomtickets voor het EK als de busreis bieden we een voordeeltarief: voor 25 euro krijgt u heen- en terugreis én uw toegangsticket. Vanaf drie personen krijgt er u er nog een korting bovenop. Voor meer details kan u hier terecht.

Wil u het EK vanop de eerste rij meemaken en ook onderweg ernaartoe al in opperbeste Belgische supporterssfeer komen? Aarzel dan niet en schrijf u hier in.

We zien u zondagochtend 9 december, als u onze supportersbus opstapt, toch?