Zondag staat het 25ste EK veldlopen op het programma. Het parcours verhuist dit jaar naar Safaripark Beekse Bergen in Tilburg. De Belgische atleten zijn vandaag al ter plaatse. Zaterdag, vanaf de parcoursverkenning, zal ook een deel van de Atletieknieuws-redactie aanwezig zijn. Zij zorgen dit weekend voor foto’s, verslagen en interviews!

Maar liefst 24 atleten zullen zondag, als alles goed verloopt, in het Nederlandse Tilburg aan de start verschijnen. Omstreeks 10u30 wordt het EK veldlopen in gang gestoken met de openingsceremonie. De laatste podiumceremonie staat geprogrammeerd omstreeks 15u45. In de aanloop van het kampioenschap kan u op deze website terecht voor uitgebreide voorbeschouwingen per categorie. Die van de junioren en beloften zijn reeds online terug te vinden, vandaag volgt de laatste vooruitblik.

Fotograaf Jeroen De Meyer en journalisten Simon Van Glabeke en Gerben De Backer staan vanaf zaterdag paraat in Tilburg voor verslaggeving en video-interviews. Op zondag versterkt Jolien De Bock het team. Zo blijft u op de hoogte van al het laatste nieuws omtrent het EK veldlopen. Ook op Instagram kan u ons dit weekend terugvinden!