Belgisch Supporterslegioen op het EK veldlopen 2018 in Tilburg

Een EK veldlopen op een boogscheut van onze eigen landsgrens. Dat vraagt om een prominente en onvergetelijke aanwezigheid van een legioen Belgische supporters! Ga jij ook mee?

Onze missie: een tunnel van supporterslawaai creëren in een sfeervolle “Belgian Corner” wanneer onze nationale selectie er zijn opwachting maakt.
 
Dankzij Atletieknieuws kan je trouwens volledig in de sfeer én aan bijzonder voordelig tarief de reis naar Tilburg maken (zie busreis hieronder)!
 

BELGIAN CORNER: the place to be!

Vlag en wimpel, tricolore mutsen en zonnebrillen, opzwepende supportersliederen… niets mag ontbreken! Atletieknieuws maakt er reeds jaren zijn missie van om de prestaties van onze nationale selecties op grote tornooien in een positief daglicht te stellen. Dat niet alleen live verslaggeving tot die opdracht behoort, maar vroeg of laat moest leiden tot een ATNI-supporterscollectief was te verwachten. Het EK veldlopen, dat dit jaar op 9 december plaatsvindt in het Nederlandse Tilburg, leek de ideale gelegenheid voor zo’n nationaal fangebeuren. Tous ensemble!
 
We rekenen op jullie, de beste fans van het land van de mooiste en puurste sport ter wereld. Samen brullen we onze nationale veldlopers vooruit en zorgen we voor een halve (of hele) thuiswedstrijd! WE ARE BELGIUM!
 
Concreet willen we een strook van het crossparcours in de Tilburgse Beekse Bergen volledig zwart-geel-rood kleuren. Een tunnel van nationale trots waar onze atleten zullen vlie-gen! Plaats van afspraak, gekozen in samenspraak met de organisatie,  vind je hieronder.

Officiële ATNI EK-SUPPORTERSBUS

Dankzij Atletieknieuws kun je volledig in de tricolore sfeer én aan bijzonder voordelig tarief reizen naar Tilburg om deel uit te maken van de Belgische supportersarmada. Zo hoef je niets te missen van de ongetwijfeld roemrijke exploten van onze landgenoten (van juniors tot mixed relays) in de Beekse Bergen. Ben jij ook klaar om Kimeli en co vooruit te schreeuwen met ons? Wacht dan niet te lang met inschrijven, want busje vol is vol!

Heenreis

Vertrek om 8u30 (stipt) aan Topsporthal in Gent (Watersportbaan – Zuiderlaan 14, 9000 Gent)

Aankomst in Tilburg voorzien een halfuurtje voor de eerste wedstrijd: ideaal om ons goed te installeren in onze Belgian Corner!

Terugreis

Vertrek na de laatste cross

Aankomst in Gent voorzien rond 18u

Kostprijs

Ticket bus: €15 per persoon (€12 per persoon vanaf 3 tickets!)

Toegangsticket EK: €10 per persoon (=20% korting via Atletieknieuws tov individuele tickets!). Kinderen jonger dan 12 jaar hebben gratis toegang tot het terrein. Zij betalen dus enkel voor de bus.

Dresscode

Alles wat ZWARTGEELROOD is – hoe meer, hoe liever!

Betaling

Na inschrijving vragen we om het gepaste bedrag over te maken op rekening van Atletieknieuws vzw (BE65 3631 3716 3696) met mededeling van “Inschrijving EK bus + je naam en voornaam”. Let op: je inschrijving is pas definitief na correcte betaling!

Inschrijven

INSCHRIJVINGEN GESLOTEN

Van harte welkom in onze Belgian corner!

Meer info of vragen

Voor vragen of opmerkingen over onze busreis kun je terecht bij levi@atni.be