42 kilometer en 195 meter, dat is de exacte afstand die Hans van Alphen op 5 november 2017 zal afleggen tijdens de marathon van New York. Met die prestatie hoopt hij meteen ook zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de vzw Mediclowns.

Run2Smile in New York

Onder het motto Run2Smile organiseert de vzw Mediclowns al voor de derde keer een sponsortocht tijdens de befaamde marathon van New York. De vzw bemachtigde een reeks gegeerde startplaatsen voor de marathon en is op zoek naar een team gemotiveerde lopers om er 42 kilometer lang het beste van zichzelf te geven voor het goede doel. Peter van de actie is dit jaar meerkamper Hans van Alphen, die met trots de kleuren van de Mediclowns zal verdedigen in New York.

Loop mee!

Hans van Alphen is op zoek naar versterking! Ben je een fervente loper en heb je de New York City Marathon op je bucket list staan? Dan is Run2Smile jouw kans om een startnummer te bemachtigen, in ruil voor een sponsorbedrag. Of ben je op zoek naar een sportieve uitdaging met een inhoudelijke meerwaarde? Stoom jezelf dan klaar voor een fantastische ervaring, en laat je sponsoren ten voordele van het goede doel. Aarzel niet en schrijf in 14 december!

Voor meer info klik je best op deze link.

Persbericht