De indoor is nog niet begonnen en hop, daar zijn we al met de Belgische limieten voor deze zomer. Vanaf 1 januari kunnen de beloften en junioren alvast limieten najagen in hun zoektocht naar een EK-ticket. De junioren geboren in het jaar ’98 en ’99 trekken van 20 tot 23 juli naar Italië. De beloften (vanaf  ’95) gaan mogen knokken voor de medailles in Polen van 13 tot 16 juli. De junioren krijgen tot 10 juli de tijd om de limiet te lopen, de beloften krijgen respijt tot 3 juli. Twee jaar geleden kenden we bij beide kampioenschappen veel success. Met drie zilveren medailles bij de beloften (Kimeli, Thiam en Carton) en vijf medailles bij de junioren (De Coninck, Eykens, Maudens, Debognies en Kersten) werd het een fantastische zomer. Op naar een nieuwe lading medailles?

De Belgische limieten voor de junioren (Grosseto, Italië):

limieten-junioren

De Belgische limieten voor de beloften (Bydgoszcz, Polen):

limieten-beloften

1 REACTIE

Reacties zijn gesloten.