Niet alleen Ali Hamdi en Pieter-Jan Hannes waren vandaag op een eindejaarscorrida in het buitenland actief. Zo kozen onder meer Manuela Soccol, Yannick Michiels en Tarik Mourkime voor de hoog aangeschreven ‘Bitburger-Silvesterlauf’ in het Duitse Trier.

Zowel Soccol als Michiels werkte afgelopen zondag nog een stratenloop in het Franse Houilles af. In een sterk gestoffeerd deelnemersveld werd Soccol toen 11de, Michiels toonde zich tevreden met een 16de plek. Vandaag trokken ze voor een laatste keer in 2015 hun wedstrijdschoenen aan. Manuela Soccol kwam als 9de over de finish in een wedstrijd die gewonnen werd door de Ethiopische Amare Meskerem. Voor Yannick Michiels werd het net als vorig jaar een 6de plek. Ook Tarik Mourkime gaf present, hij werd  zo’n 20 seconden na Michiels 10de. Met Haymanot Alew ging ook hier de overwinning naar Ethiopië.

Er zakten ook nog enkele andere Belgen af naar Trier: zo werd Kim Ruell 13de, Michael Brandenbourg 14de, Florent Caelen 18de, en Regis Thonon 20ste. Voor de volledigheid: ook Jeroen Hendrikx (22ste), Lander Van Droogenbroeck (27ste) en Ousamma Lonneux (28ste) bereikten de finish.

De uitslagen van de vrouwen vindt u hier, die van de mannen hier.

 

1 REACTIE

  1. Dag mannen, een heel productief 2016 met heel veel verslagen. Kleine opmerking, verslag en uitslag van Trier van gisteren is niet correct. Uitslag is die van verleden jaar. Plaats van Yannik en Manuela is correct. Grt

Reacties zijn gesloten.