De 5de Cedric Van Branteghem-meeting in de Topsporthal in Gent leverde vandaag enkele Belgische records op in de cadettencategorieën. Stefanie Dadayeva ging met 3m60 over een recordhoogte in het polsstokspringen. Nadien wist Liefde Schoemaker de 300m bij de dames af te leggen in een nieuwe nationale besttijd van 40″64. Daarna scherpte Daniel Segers het BR op de 300m bij de jongens aan tot 36″59. Louis Vandermessen verbeterde zijn eigen nationale record van 2’37″37 op de 1000m (dat hij op 5 december gevestigd had) tot 2’35″97. Sven Van Den Bergh was tot slot de enige scholier die tekende voor een Belgisch record. Hij haspelde de 300m af in 35″11.

Voor de uitslagen van deze Belgisch recordrijke meeting, klik hier.

2 REACTIES

  1. de 1000m tijd zou niet mogen tellen, hij liep dit in een seniorenwedstrijd terwijl er een cadettenwedstrijd was. men had nochtans aangekondigd dat men voor de Nederlanders geen categorieverhogingen ging toe laten. Voor een Belg/Fransman mag dit opeens wel???

Reacties zijn gesloten.