Vliegende Gentenaar Aaron Botterman was duidelijk ontevreden na zijn 800m op de Meeting voor Mon. Hij werd zevende in 1’47”82 en miste opnieuw een kans om richting die 1’46” te duiken. “Ik had er zin in vandaag en alles verliep goed, maar op 200m van de finish kon ik niet meer volgen.” Na de 1’46”17 vorig jaar op de KBC Nacht moet de atleet van Atletiek Vlaanderen deze zomer een beetje op zijn honger blijven zitten. Nochtans liep hij in het begin van dit seizoen al naar een knappe 1’47”45. Ook op het EK voor beloften was hij teleurgesteld na het niet behalen van de finale. “Mijn winter was goed dus daar ligt het niet aan, het is dit jaar gewoon moeilijk om een ideale wedstrijd te vinden.” Het interview met een nuchtere Aaron Botterman kan u hierboven bekijken. Er wordt onder meer gepraat over de resterende doelen deze zomer en het EK én de OS volgend jaar!