Michelle Jenneke was afgelopen zaterdag opnieuw in België in actie. In Kessel-Lo startte ze er op haar geliefkoosde 100m horden. De Australische hordebabe, bekend van haar sensuele dansmoves voor elke wedstrijd, is zich aan het voorbereiden op het wereldkampioenschap in Peking. Met 13″10 won ze de wedstrijd in Kessel-Lo, en tekende ze bovendien voor een nieuw stadionrecord. Wij haalden Michelle vorig jaar in Oordegem al voor onze camera, maar nu was het tijd voor een iets luchtiger gesprek. We sneden naast haar wedstrijd en het WK in Peking ook andere onderwerpen aan als haar leven naast de atletiek, maar stelden haar ook voor een verschroeinde keuze. We lieten ze immers kiezen tussen vier Belgische topatleten: Cedric Nolf, Hans Van Alphen, Pieter-Jan Hannes en Dylan Borlée. Wat ze te vertellen had en wie ze uiteindelijk verkoos ziet u hierboven.

Foto: Atletieknieuws
Foto: Atletieknieuws