De drie broertjes Borlée, Nafi Thiam, Pieter-Jan Hannes, Anne Zagré, Axelle Dauwens, Bashir Abdi, Jeroen D’hoedt,… het indrukwekkend lijstje met landgenoten die op de KBC Nacht van de Atletiek aan de bak komen, is schier eindeloos. Vullen we dat aan met een waslijst aan internationale toppers en de immer gezellige sfeer in Stadion de Veen en de Nacht 2015 wordt er eentje om duimen en vingers bij af te likken. Dankzij Atletieknieuws kan je er zelfs als VIP bij zijn!

Dat de Nacht van de Atletiek jaarlijks één van dé niet te missen atletiekevenementen in Belgie is, moeten we de verstokte atletiekfan niet meer uitleggen. Waar de Memorial Van Damme gekend en gegeerd is bij het grote publiek, blinkt de Nacht nogal eens uit als “meest gezellige onder de groten”. Nog geen tickets voor komende 18 juli? Geen nood! Dankzij Atletieknieuws kan je dit jaar zelfs als een echte VIP genieten in Heusden-Zolder.

Om kans te maken op één van de vijf duo VIP-tickets, neem je simpelweg een kijkje op onze Facebookpagina. Liken, sharen,… veel simpeler wordt het niet om kans te maken op een uniek duo VIP-ticket, inclusief parking, inkom en terras (met uitzicht op de piste) met gratis dranken en versnaperingen.

Veel succes!

TIP: neem ook eens eens een kijkje op de Facebookpagina van de KBC Nacht.