Jeroen D’hoedt zal in 2015 niet langer uitkomen voor OEH, maar voor Cercle Athletisme Brabant Wallon. Dat maakte hij vandaag bekend.

De nummer vier van het EK veldlopen in 2013 verloor recent zijn contract bij Atletiek Vlaanderen. Hierdoor moest hij op zoek naar nieuwe inkomsten om zoveel mogelijk als profatleet te kunnen blijven leven. Die inkomsten liggen blijkbaar eerder bij (clubs van) de Waalse federatie LBFA. Eerder dit jaar stapten ook Koen Naert(RESC) en Soufiane Bouchikhi(CABW) over. Eerder deden Kim Ruell(RESC) en diens huidige trainer Pieter Desmet(CABW) al hetzelfde. D’hoedt reageerde als volgt op de website van Atletiek Vlaanderen: “Ik wil Atletiek Vlaanderen bedanken voor de steun in de voorbije drie jaar. Ik leg binnenkort uitgebreid uit waarom ik naar de Waalse federatie overstap.”

1 REACTIE

  1. eerst even profiteren van Vlaams geld (atl Vlaanderen) om dan als ze eens buiten liggen over te gaan naar de Waalse bond. Misschien tijd op Atletiek (Profiteer) Vlaanderen af te schaffen.

Reacties zijn gesloten.