Stef Vanhaeren won de 400m horden bij de mannen op de laatste Flanders Cup-meeting van het seizoen. Foto: Jasper Jacobs
Stef Vanhaeren won de 400m horden bij de mannen te Merksem. – Foto: Jasper Jacobs
Vandaag vond de laatste manche van de Flanders Cup plaats in Merksem. Op het zogeheten OLSE-gala probeerden de atleten voor één de laatste malen dit seizoen dit seizoen te schitteren. Centrale gast van de avond werd OLSE-atleet Pieter-Jan Hannes. De Europese beloftenkampioen en WK-ganger nam zelf niet deel, maar werd in eigen huis wel uitgebreid gelauwerd omwille van zijn prestaties dit jaar.

Er vielen over het geheel niet echt grote uitschieters te noteren op de piste van OLSE Merksem. Wel waren de sprintnummers weer zeer snel, zoals op bijna elke Flanders Cup-meeting dit jaar. Op Belgisch vlak, toonden Zenobie Vangansbeke (1500m – 4’14″06) en Stef Vanhaeren (400m horden – 50″85)  dat ze op het einde van het seizoen, nog over snelle benen beschikken. De volledige resultaten van de laatste Flanders Cup-meeting dit seizoen zijn hier te bekijken.