Sietske Lenchant leidt op dit moment bij de senioren vrouwen. - Foto: Jasper Jacobs
Sietske Lenchant leidt na dag één bij de senioren vrouwen. – Foto: Jasper Jacobs
Geen toppers zoals Thomas Van Der Plaetsen, Nafi Thiam en Marjolein Lindemans op het BK meerkamp, maar in de breedte wel een sterk en aan elkaar gewaagd veld voor het BK meerkamp in Herentals. Na dag 1, gisteren, leidde bij de tienkamp van de senioren mannen ex-Belgisch recordhouder Frédéric Xhonneux. Bij de junioren staat Daan Elsen op de eerste plaats. Bij de senioren vrouwen voert Sietske Lenchant de tussenstand aan bij de zevenkamp. Yoika De Pauw staat voorlopig op nummer 1 bij de junioren dames. Vandaag worden de Belgische titels verdeeld.

Bekijk hier de volledige tussenstand na de eerste dag.

De live-uitslagen van vandaag zijn hier te vinden.