Home » Nieuws » Internationaal » EK Beloften – Hanne Maudens: “Benieuwd naar wat mogelijk is met drie extra pogingen morgen”

EK Beloften – Hanne Maudens: “Benieuwd naar wat mogelijk is met drie extra pogingen morgen”

Hanne Maudens had na de kwalificaties van het verspringen opnieuw een reden om te glimlachen. Na haar bronzen plak van gisteren op de zevenkamp werd het een korte nacht voor Maudens, die zich ondanks vermoeide benen verzekerde van de finale met 6m17. Morgen kan ze een gooi doen naar een top vijf, of wie weet een medaille.

Hanne Maudens had nog goed nieuws te melden, aangezien ze voorlopig kans maakt om uitgenodigd te worden voor het WK in Doha dankzij haar 6.252 punten van vorig jaar. Met die prestatie is ze in totaal 19de van de wereld in 2018 en 2019. Een reactie van Maudens kan u hierboven bekijken.