Home » Nieuws » Internationaal » Crestan strandt in de reeksen van 800m
Eliott Crestan - Foto: Jeroen De Meyer

Crestan strandt in de reeksen van 800m

Eliott Crestan heeft zich niet kunnen verzekeren van een plaatsje in de halve finales van de 800m op het EK in Berlijn. De derde van het WK voor junioren kwam in de slotronde net dat tikkeltje tekort tegen grote kanonnen zoals Adam Kszczot en Amel Tuka. Crestan werd zesde in zijn reeks in 1’47″35, wat goed is voor de twaalfde prestatie van alle deelnemers tijdens de reeksen.

De Belgische recordhouder op de dubbele baanronde kan zich echter optrekken aan het feit dat zijn seizoen na het WK voor junioren al enorm geslaagd was. Crestan kwam dan ook met de ambitie naar hier om ervaring op te doen met het oog op de komende jaren.

Om kans te maken op de halve finales via de verliezende tijden was minstens 1’46″99, maar na het lange seizoen van onze landgenoot was het begrijpelijk dat hij niet meer in een supervorm verkeerde.

(later meer)

Geef een reactie