Jeroen D’hoedt zal morgen niet aan de start van het BK veldlopen in Wachtebeke verschijnen. Hij zit met een scheurtje in de kuit en kan zijn titel niet verdedigen.

Een klein scheurtje in de kuit belet Jeroen D’hoedt om morgen de strijd aan te gaan bij het BK veldlopen. Hij sukkelt ermee sinds het einde van zijn stage in de VS. Een test wees vandaag uit dat een deelname aan het BK niet aan de orde is. “Ik rekende erop dat het in orde zou komen, maar een test op spikes vandaag leverde teveel pijn op. Op bevel van de dokter mag ik niet lopen. Met het oog op de zomer kan ik het niet maken nu lang buiten strijd te zijn.

Hoewel het zomerseizoen primeert voor D’hoedt keek hij uit naar het BK. “Het is in de winter de belangrijkste wedstrijd op het EK na“, liet hij deze week nog op onze site optekenen. D’hoedt is dan ook ontgoocheld. “Dit is stom. Héél stom. Eigenlijk een beetje het verhaal van heel dit winterseizoen.

1 REACTIE

Reacties zijn gesloten.