Voor de derde manche van de Joker+ CrossCup in Roeselare aanstaande zondag gelden, omwille van het verhoogde terreur niveau (3), extra veiligheidsmaatregelen. De organisatie laat weten dat er zowel extra politie als securitypersoneel aanwezig zal zijn.

Wat voor u misschien ook belangrijk is, is om enkele minuten extra te voorzien aan de inkom. “Supporters wordt aangeraden om rugzakken en grote tassen thuis te laten. Aan de inkom zullen tassen worden nagekeken en kan je preventief gefouilleerd worden.¬†Als organisatie vragen we begrip voor en medewerking aan deze controles en raden we iedereen aan op tijd richting Roeselare te vertrekken. De kans bestaat dat je even moet aanschuiven door extra veiligheidscontroles aan de ingang.”

We wensen u een veilige, zorgeloze en vooral spetterende wedstrijd aan Schiervelde.