De DVV Antwerp 10 Miles & Marathon was dit jaar toe aan zijn 30ste editie. Bij de allereerste editie in 1986 stonden er 800 lopers aan de start, vandaag waren dat er 41.300. Bij de heren ging de overwinning voor de vierde keer op rij al naar Nick Van Peborgh, bij de vrouwen viel er niks te beginnen tegen Veerle Van Linden.

Nick Van Peborgh haspelde de 10 Miles af in 48’04”, goed voor een nieuw wedstrijdrecord. Hij bleef hiermee Kim Ruell voor, die na een degelijk winterseizoen over de finish kwam na 48’34”. De derde plek was er voor de poulain van Rik Ceulemans, Jeroen Hendrikx.

Bij de vrouwen was Veerle Van Linden de snelste. De ASVO-atlete, die al meermaals benadrukte dat ze de 10 Miles in Antwerpen een ò zo toffe wedstrijd vindt en het voor geen geld van de wereld wil missen, finishte na 56’04”. Een tweede plek was er voor Gwendolyn De Deyne, Sofie Goos  werd derde.