Rani Nagels, Sarah Segers en Arnaud Art kwamen vandaag in actie in het Franse Metz op een indoormeeting van internationaal niveau. Nagels & Segers namen de 800m  voor hun rekening, Art trok met de polsstok richting de Franse indoorhal.

Arnaud Art - Foto: Tomas Sisk
Arnaud Art is naast een goede polsstokspringer ook een aardige dj. – Foto: Tomas Sisk

Voor Nagels en Segers leek de opdracht het internationaal geweld zo lang mogelijk te volgen. Het veld sprokkelde langzamerhand wel uiteen en de Canadese Melissa Bishop liep als eerste over de finish na 2″03″18. Nagels overschreed als 5de de meet na 2’09″83 en bleef daarmee twee en een halve seconde boven haar beste van 2’07″29. Segers eindigde als 7de in 2’11″65.

Arnaud Art kwam tenslotte in actie in het polsstokspringen. Art begon op 5m22, ging erover bij zijn tweede poging en hij sloeg 5m32 over. Op 5m42 bleef hij dan steken, want op deze hoogte hij stootte driemaal de lat af. Geen EK-limiet (5m52) dus voor de 21-jarige polsstokspringer die midden januari al 5m50 sprong in Orléans.

De volledige uitslag van de meeting in Metz vindt u hier.