Foto: Atletieknieuws
Foto: Atletieknieuws

Elodie Ouedraogo was zondag samen met haar man Jeroom (Snelders) aanwezig op het BK AC Outdoor te Brussel. De voormalig 400m-hordenloopster wou graag nog eens zien hoe de atleten uit haar vorige trainingsgroep het nu deden in de atletiek. Ze was zeker niet voor niets gekomen, want enkele minuten nadat ze het stadion betrad, liep Axelle Dauwens naar de WK-limiet op de 400m horden, haar nummer. Wij spraken even met haar en stelden haar ook de vraag hoe het nu zat met de plannen voor een actie op te starten tegen het verdwijnen van de piste in het Koning Boudewijnstadion. Tot nu is het enkel bij gesprekjes gebleven, maar samen met Kim Gevaert en andere atleten zitten ze toch op iets te broeden. “Kijk eens wat een mooie piste en wedstrijd, het zou toch een schande zijn moest de piste zomaar verdwijnen!”, benadrukte Elodie. “Ik heb hier mijn afscheid gehad en ik wil gewoon dat hier nog veel mensen na mij kunnen lopen!”

Bekijk het volledige gesprek met Elodie Ouedraogo hieronder.

1 REACTIE

  1. Het zou van weinig gezond verstand getuigen: enkel van zwaar misbruik van de momemtele hype gesteund door een bepaald deel van de media rond de Rode Duivels ! Het lobbywerk is al duchtig aan de gang met politicie-en voetbalbonzen voor him kar te spannen. Did hoogtijd om duchtig weerwerk te bieden. L E T’S D O I T…..

Reacties zijn gesloten.