Debutant Arnout Mathijs geeft hier de stok aan Jonathan Borlée. Het 4x400m-team werd uiteindelijk 2de over all en daarmee sloten ze het Ierse weekend mooi af. - Foto: Jasper Jacobs
Debutant Arnout Matthijs geeft hier de stok aan Jonathan Borlée. Het 4x400m-team werd uiteindelijk 2de over all en daarmee sloten ze het Ierse weekend mooi af. – Foto: Jasper Jacobs

Wilt u nog eens de ontknoping van de Europabeker gisteren (her)bekijken en zien hoe België zich officieel verzekerde van behoud? U kunt via deze link de ontknoping van het hink-stap-springen bekijken. Hoe de Belgische 4x400m-ploeg bij de vrouwen 2de werd  in hun reeks in 3’39″48 en 5de in totaal kunt u helaas niet zien, enkel de 2de reeks is te bekijken. Hoe Thomas Smet zijn speer 64m24 wierp en daarmee 7de werd in het laatste kampnummer van het weekend. En tot slot kan u ook nog eens genieten van de 4x400m-ploeg bij de mannen die als 2de in hun reeks over de finish in 3’10″25  liep en daarmee 2de werd over de 12 ploegen.