Gisteren ging in Roosdaal in het Pajottenland de Algemene Vergadering van de Vlaamse Atletiekliga door. Naast een verkiezingsronde werden twee interpellaties (duidelijkheid omtrent informaticaproject en het nieuwe dopingdecreet) belicht.

Ex-ondervoorzitter Georges Struys
Ex-ondervoorzitter Georges Struys

’s Ochtends was men in Roosdaal al van wal gestoken met een stemmingsronde. Er waren immers vijf bestuursmandaten voor een periode van vier jaar toe te wijzen. “De mandaten van Gery Follens/LYRA (Directeur Recreatie), Bert De Brabander/AVMO en Erik Chevrolet/AVMO (penningmeester) werden verlengd, in tegenstelling tot het bestuursmandaat van (ondervoorzitter) Georges Struys/OLSE die door de vergadering niet meer herverkozen werd. Twee jonge en nog actieve Oost-Vlaamse nieuwkomers werden in de Beheerraad gestemd: hordeloper Sander Vermeulen/RCG en afstandsloper Xavier Rondas/RIEM.” Zo staat te lezen op de website van de VAL.

“Er werd tevens afscheid genomen van bestuurslid Roger Van Binst/VAC: tot deze vergadering nog secretaris van de VAL, maar hij stelde zich geen kandidaat meer voor een volgende ambtsperiode.

Twee verdienstelijke VAL-juryleden werden eveneens in de spreekwoordelijke bloemetjes geplaatst: André Reniers/AVZK en Noël Opsomer/KKS. Beiden hebben zich in diverse functies gedurende tientallen jaren ingezet voor het wel en wee van de juryleden.”

Bron: Michel Jordens – VAL

1 REACTIE

  1. Reden niet herverkiezing Georges Struys? Was nochtans één van de actiefste RVB leden.

Reacties zijn gesloten.