Willem Van Schuerbeeck heeft op de marathon in Berlijn zijn persoonlijk record verbeterd. De atleet van VAC, die sinds twee maanden een nieuw coach heeft, Guido Hartensveld, had vooraf een persoonlijk beste staan van 2’15″32. Dit veegde hij van de tabellen door over zijn marathon 2’14″19 te lopen, goed voor een 33ste tijd aller tijden bij de Belgen. Met deze tijd werd hij 16de in de Duitse hoofdstad waar de Keniaan Wilson Kipsang het wereldrecord scherper stelde. Hij deed over zijn 42 kilometer en 195 meter 2’03″23 en daarmee liep hij 15 seconden sneller dan het vorige record. Meer daarover lees u trouwens hier.

1 REACTIE

  1. Knappe prestatie van Willem!
    Enkel spijtig dat van zijn knalprestatie amper of zelfs niets te vinden is in de media!
    Zelfs op de VAL-site is hiervan niets terug te vinden!!!

Comments are closed.