Timothy Herman - Foto: Jasper Jacobs
Timothy Herman – Foto: Jasper Jacobs

Het is niet omdat het BK veldlopen gepasseerd is dat AtletiekNieuws stil zit. Wij blijven het laatste nieuws voor jullie op de voet volgen. Zo zien we dit weekend weer een tal van leuke activiteiten. 

De Jeugddag van de Vlaamse Atletiekliga verzamelt de jongste atleetjes een hele zaterdag in de Gentse Topsporthal, hier gaan ze in teamverband een hele reeks opdrachten moeten afwerken. Plezier gegarandeerd voor de allerjongste onder ons!

Zondag is het de beurt aan onze masters, in de Sportoase ‘De Toren’ in Rotselaar worden de laatste wintermedailles uitgereikt. Een week na het Belgische kampioenschap veldlopen in Oostende mogen de anciens hun spikes voor een laatste keer aantrekken, om onderling uit te maken wie de beste is in z’n leeftijdscategorie. Dit is meteen ook de laatste veldlooporganisatie in het land. Klik hier voor het tijdschema en de deelnemerslijsten!

Zondagnamiddag kunnen de benjamins, pupillen en miniemen ook nog aan de slag in Hoboken, dit voor de finale van de superkrack wedstrijden.

Tot slot zien we drie Belgen die deelnemen aan een werpersmeeting, in het Spaanse Castellon. Philip Milanov (discus U23), Timothy Herman(speer) en Jolien Boumkwo (Kogel en discus) zullen hier aantreden. Het is een Europese cup-wedstrijd in de winter , en nog even in de verf zetten, Philip Milanov van FLAC verbeterde enkele weken geleden nog het nationale beloftenrecord met de discus tijdens een Franse winterwerpmeeting.

Een meeting om in het oog te houden!