Ben jij een atletiekfanaat ‘pur sang’? Volg jij het reilen en zeilen van onze sport op de voet? Wil jij geen enkel (inter)nationaal kampioenschap missen? En beschik je daarnaast over een vlotte pen en gezonde portie vrije tijd? Dan ben jij de geknipte persoon om ons team te versterken. Atletieknieuws zoekt namelijk naar medewerkers voor het redactionele gebeuren op de website en/of het beheer van onze sociale media.

Al tien jaar lang trachten we bij Atletieknieuws jou op de hoogte te houden van al het atletiekgeweld in binnen- en buitenland. Soms heet van de naald, de laatste tijd tegen wil en dank met enige vertraging. Om opnieuw te kunnen garanderen dat we al het atletieknieuws snel en volledig tot bij jou krijgen, zijn wij op zoek naar versterking. Wij zoeken atletiekliefhebbers met een vlotte pen en de nodige vrije tijd om die wekelijks zijn werk te laten doen, zowel voor onze website als voor onze sociale media.

De laatste jaren zagen we namelijk enkele vaste waarden uit onze redactie vertrekken naar grote sportmedia. Daardoor is onze redactie uitgedund tot nog twee vaste journalisten. Het toont aan dat Atletieknieuws de ultieme springplank is voor iedereen die droomt van een carrière in de sportjournalistiek.

Wat verwachten wij van jou?

Als journalist bij onze website breng je verslag uit van de belangrijkste nationale en internationale wedstrijden, al dan niet ter plaatse. Je laat ook geregeld atleten zelf aan het woord en kan zo in contact komen met de beste Belgische (en eventueel zelfs buitenlandse) atleten. Ook kennis op vlak van voeding, technologische vernieuwingen binnen de sport en andere thema’s kunnen een grote meerwaarde vormen.

Ligt een klassieke redactionele rol jou minder, maar wil jij jouw atletiekpassie wel via een andere weg overbrengen? Dan is de functie van social media manager misschien iets voor jou. Via het Instagramkanaal van Atletieknieuws breng je het nieuws op een korte en verfrissende manier tot bij onze volgers.

Atletieknieuws biedt jou naast een mooie leerschool ook een kleine vergoeding voor het wekelijks geleverde werk. Al is het vooral de liefde voor onze sport die aan de basis moet liggen van jouw sollicitatie.

Interesse?

Hebben we je interesse gewekt met bovenstaande omschrijving? Dan volstaat het om jouw motivatie en een korte (sportieve) cv naar info@atni.be te sturen. Wie weet maak je binnenkort deel uit van het ATNI-team!

Tot dan!