Sta je op met atletiek en ga je er ook mee slapen? Wil je koste wat het kost geen enkel (inter)nationaal kampioenschap missen? En beschik je daarnaast over een vlotte pen en een beetje vrije tijd? Dan ben JIJ degene die wij zoeken!

Na een rijkgevulde atletiekzomer is het stilaan tijd voor een verdiende rustperiode. Nog voor het zover is, gaat Atletieknieuws op zoek naar gemotiveerde medewerkers om sterker dan ooit het nieuwe seizoen aan te vatten. Naar wie zijn we precies op zoek? Atletiekliefhebbers met een vlotte pen en de nodige vrije tijd om die wekelijks zijn werk te laten doen. Als journalist bij onze website heb je oog voor de laatste nieuwtjes en ken je de weg op de verschillende sociale media. Voorts staan de belangrijkste atletiekafspraken met rood in je agenda aangekruist en maak je graag deel uit van een jong en dynamisch team.

Momenteel bestaat onze redactie uit zes vaste journalisten die het nieuws evenwichtig onder elkaar verdelen. De focus ligt op de belangrijkste nationale en internationale wedstrijden, maar geregeld laten we ook atleten zelf aan het woord. Lijkt het jou een droom om alles vanop de eerste rij mee te maken en in contact te komen met de beste Belgische (en eventueel zelfs buitenlandse) atleten, dan is dit misschien wel iets voor jou. Atletieknieuws biedt een kleine vergoeding voor het wekelijks geleverde werk, maar het is vooral de liefde voor de atletieksport die aan de basis moet liggen van je sollicitatie.

Klinkt dit alles je als muziek in de oren? Stuur uiterlijk op zondag 17 september je motivatie en een korte (sportieve) cv naar leden@atni.be en wie weet maak je binnenkort deel uit van het ATNI-team!