Onze noorderbuur Femke Bol was met zilver op het WK en drie maal goud op het EK één van de smaakmakers van het voorbije atletiekjaar. Dankzij Runners’ lab maak jij kans op een gesigneerd paar New Balance spikes van het 22-jarige fenomeen op de 400m (horden). Lees hier hoe je kans maakt om de spikes van Bol te winnen.

Van zilver op het WK indoor op de vlakke 400m, naar dubbel zilver op het WK outdoor op de 400m horden en de mixed relay. Dan al kon Femke Bol van een geslaagd zomerseizoen spreken. Al knalde de 22-jarige Nederlandse wel nog naar een ongeziene gouden hattrick op het EK in München door zowel de 400m, 400m horden en de 4x400m met het Nederlandse vrouwenteam op haar naam te schrijven. European Athletics beloond haar grand cru-jaar (terecht) met de titel van Atlete van het Jaar.

Dankzij Runners’ lab maak jij nu kans op een gesigneerd paar New Balance spikes van de koningin van de Nederlandse atletiek. Klik hier door naar de sociale media van de loopspeciaalzaak om deel te nemen aan die winactie.

Het grootste aanbod spikes bij Runners’ lab

Wist je trouwens dat Runners’ lab toonaangevend is in de Benelux als het op spikes aankomt? Zo beschikt de zaak niet alleen over het grootste spike-aanbod in huis. Met merken als Nike, Puma, adidas, Asics en HOKA heeft Runners’ lab voor elke atletiekdiscipline meerdere opties in de aanbieding.

Binnenkort verkrijgbaar: New Balance ‘superspikes’

De New Balance XC Seven V4 maakte al zijn opwachting, maar binnenkort komen daar nog enkele zeer gegeerde modellen bij. Vanaf 21 januari 2023 gaan bij Runners’ lab ook de New Balance FuelCell SuperComp PWR-X, FuelCell SuperComp SD-X en FuelCell SuperComp LD-X in verkoop.

De New Balance FuelCell SuperComp PWR-X is ontwikkeld op basis van de input van sprinters Trayvon Bromell en Gabby Thomas. Dat model is geschikt voor sprintnummers van 60 tot 200m. De New Balance FuelCell SuperComp SD-X komt het best tot zijn recht op afstanden van 200 tot 800m. Voor afstanden vanaf 3.000m komt de New Balance FuelCell SuperComp LD-X eraan.

Wil je zeker zijn van jouw exemplaar? Bestel de FuelCell SuperComp PWR-X en LD-X spikes dan nu in presale. De FuelCell SuperComp SD-X komt vanaf begin januari in presale.

Disclaimer: dit bericht komt er op basis van een sponsorovereenkomst.