Om zijn werking verder uit te bouwen is Atletieknieuws per direct op zoek naar versterking voor zijn raad van bestuur. We zoeken in de eerste plaats naar commerciële en financiële profielen, maar alle enthousiaste helpende handen zijn welkom.

Vanaf dag één wordt Atletieknieuws gerund door en voor atleten. Dat heeft ons toegestaan om steeds kort op de bal te spelen en het nieuws in verband met de moeder aller sporten vanop de eerste rij te volgen. ATNI.be is exponentieel gegroeid, maar om een hele werking in goede banen te leiden, moeten er niet alleen artikels worden geschreven. We zijn deze keer niet op zoek naar nieuwe journalisten, maar naar versterking voor onze raad van bestuur.

We zoeken mensen die ons achter de schermen kunnen helpen om verder te groeien.Vooral op commercieel en financieel gebied kunnen we momenteel extra man-(of vrouw-!)kracht gebruiken. Herken jij jezelf in onderstaande omschrijving? Aarzel dan niet om te reageren via leden@atni.be. Voor alle duidelijkheid: de raad van bestuur werkt onbezoldigd.

Omschrijving nieuw bestuurslid Atletieknieuws:

-Je hebt een hart voor atletiek. Dat is nog altijd de basis bij Atletieknieuws.

-Je hebt een commerciële of financiële achtergrond, of een ander organisatorisch talent dat van pas komt in een vzw.

-Je hebt zin en tijd om Atletieknieuws verder te doen groeien.De raad van bestuur komt meestal op maandelijkse basis samen.

-Je werkt graag samen in een jonge, enthousiaste ploeg van atletiekliefhebbers.