Op de tweede dag van het provinciaal kampioenschap was het de beurt aan de atleten uit Limburg, Oost- en West-Vlaanderen. Door de afwezigheid van enkele grotere namen werden weinig opmerkelijke resultaten opgetekend. Wel aanwezig was Jan Van Den Broeck, die samen met zijn trainingsmakker Laurens Schockaert op zoek ging naar de limiet voor het EK indoor in Belgrado. Beiden slaagden niet in deze opdracht en ook de provinciale titel ontglipte hen.

Dylan Owusu kreeg de opdracht om de twee atleten van LAT naar een tijd onder de 1’48”22 of 1’48”05 (afhankelijk of de Russische atleten tegen die tijd al mogen deelnemen) te loodsen. Met een doorkomsttijd van om en bij de 53 seconden zag het er halverwege nog goed uit. Na 450m was het helaas over en uit voor Van Den Broeck. Hij staakte de wedstrijd wegens pijn aan de enkel, doordat hij in het begin van de koers aangetikt werd door Schockaert. Diezelfde eindigde uiteindelijk nipt tweede, want het was Viktor Benschop die met zijn tijd van 1’51”42 de provinciale titel binnenhaalde. Brecht Fasseur werd derde en eerste junior in 1’54″47.

Op diezelfde afstand bij de vrouwen waagde 400m-loopster Riet Vanfleteren zich aan een voor haar vrij ongewone afstand. Dit deerde de Oost-Vlaamse echter niet, want haar tijd van 2’11”04 volstond om het hoogste schavotje te mogen betreden. Bij de 400m scholieren meisjes was het Elise Lasser die provinciaal kampioen werd in een knappe 56”81. Op de 60m horden dan weer zagen we meerkampster Hanne Maudens aan het werk. Zij liep naar een nieuw persoonlijk record (8”83) en mocht eveneens een nieuwe titel aan haar reeds rijk gevuld palmares toevoegen. De 60m vlak werd gewonnen door Manon Depuydt voor Oost-Vlaanderen en Orphée Depuydt voor de West-Vlaamse provincie. Zij wonnen beiden met overmacht de titel in respectievelijk 7”61 en 7”62.

Verder wist hoogspringer Emile Verdonck zo vroeg op het seizoen al de 2m12 te overschrijden. Hij bevond zich hiermee op eenzame hoogte, want de rest van het deelnemersveld raakte niet hoger dan 1m95.

De overige resultaten van deze tweede dag zijn hier te vinden.