Ja, je leest het wel degelijk goed: Atletieknieuws valt vanaf heden ook op Snapchat te bewonderen. Nee, geen selfies of andere vreemde foto’s, via de Snapchat-account van Atletieknieuws krijgt u een unieke blik achter de schermen. Het toevoegen waard dus!

Vanaf vandaag is Atletieknieuws niet enkel actief op Facebook en Twitter, maar zijn we ook op Snapchat terug te vinden. Voor wie deze applicatie op smartphones met  iOS of Android nog niet kent, via Snapchat kan je foto’s en video’s met een tijdslimiet naar je vrienden versturen. De app is reeds ongelofelijk populair, en wij konden dan ook niet achterblijven.

Wat je kan verwachten op de Snapchat-account van Atletieknieuws? Via foto’s en video’s zal je onder meer een kijkje kunnen nemen achter de schermen, hoe wij precies te werk gaan en hoe wij de wedstrijden beleven. Daarnaast proberen wij ook momenten vast te leggen die je anders niet te zien krijgt. Dan kan gaan over een opwarmingsvideo van een atleet, een video van de supporters langs de kant maar ook bijvoorbeeld een beeld van een (mooi en intiem) moment tussen trainer en atleet. Daarnaast proberen wij ook de wedstrijdsfeer over te brengen op je smartphone zodat je nog meer kunt genieten van de atletieksport. Wij zullen niet elk weekend aanwezig zijn op een cross, pistewedstrijd of stratenloop, maar doen toch ons best om op de belangrijke afspraken onze Snapchat-account niet te vergeten. Onze agenda brengt ons komende zaterdag namelijk naar de uitreiking van de Gouden Spike en het weekend nadien zijn wij in Frankrijk actief voor het EK veldlopen. U zal bijgevolg verschillende foto’s en video’s kunnen terugvinden op onze Snapchat-account, dus wacht best niet te lang om ons toe te voegen.

Je kan ons toevoegen via de gebruikersnaam Atletieknieuws of door onderstaande Snapchat-code te scannen. Tot in je vriendenlijst!

Atletieknieuws