Atleet van Atletiek Vlaanderen, PJ Hannes, liep bijna een perfecte wedstrijd op de 1500m in Brussel. Na de finale nipt te missen op het voorbije WK baalde hij vrijdag opnieuw. Hij kon het treintje mooi volgen en was op schema voor een mooie tijd, maar de laatste 200m waren net iets teveel. “Als de poten vollopen dan lopen de poten vol, niets aan te doen.” Hij finishte uiteindelijk in 3’40”04, of anders gezegd bijna zes seconden boven zijn PR. “Niet onlogisch na een zwaar seizoen, ik heb mijn piek gehad en de jetlag heeft er serieus ingehamerd bij mij.” Toch moet de 22-jarige middellange afstandsloper niet ontevreden zijn. “Ik stond er op de twee belangrijkste momenten dit jaar, en dat is goed.” Ondertussen is de PJ Hannes al aangekomen in New York, hij sluit er vandaag zijn seizoen af op de ‘5th Avenue Mile’. Het volledige gesprek kan u hierboven terugvinden.