Home Nieuws Nationaal Europees record Belgische 4x400m-ploeg gehomologeerd
Foto: Jasper Jacobs

Europees record Belgische 4x400m-ploeg gehomologeerd

0
36

Goed nieuws voor de Belgische atletiekwereld en in het bijzonder de 4x400m-mannenploeg. Het Europees record dat het Belgisch viertal neerzette in de finale van de 4x400m op het EK indoor in Praag, staat definitief op de tabellen.

Het was gisteren Christian Milz, de algemene directeur van European Athletics, die het goede nieuws bekendmaakte. Het Europese record gelopen door Julien Watrin, Dylan, Jonathan en Kevin Borlée op 8 maart in de EK-finale van de 4x400m is goedgekeurd. Dat wil zeggen dat de dopingcontrole bij alle vier de atleten negatief was en ze zich met het nodige vertrouwen (en misschien wel een extra motivatieboost) verder kunnen voorbereiden op het WK aflossingen in de Bahama’s, dat op 2 en 3 mei gelopen wordt.

Wilt u de gouden medaille van ons estafetteteam in Praag met daarbij een ER in de bonus nog eens herbeleven? Dat kan via dit artikel.