Pavel Maslak moet het Europese kampioenschap in Zürich schrappen. De 400m-loper doet dit noodgedwongen wegens een zware hamstringblessure. Hiermee verdwijnt meteen een van de grootste concurrenten van de broers Borlée.

De Tsjech Pavel Maslak sukkelt al sinds eind mei met zijn rechterhamstring. Zijn 44″79, overigens ook een verbetering van zijn eigen NR, staat nog altijd op de eerste plaats op de Europese jaarranglijst op de 400m. Die chrono liep hij op 9 mei op de Diamond League-meeting in Doha, al een poosje geleden dus. De Diamond League-meeting in Monaco die vrijdag wordt gehouden, moest hij noodgedwongen al schrappen, maar vandaag raakte bekend dat zijn volledige seizoen er op zit. Alfonz Juck, zijn manager, liet dit weten op Twitter.

2 REACTIES

  1. Juck is de manager van Maslak, dus die info heeft meer waarheidsgehalte dan “Tsjechische media” …

Reacties zijn gesloten.