Heeft u het al gemerkt? Sinds een week is Atletieknieuws een versnelling hoger geschakeld – letterlijk! Achter de schermen onderging Atletieknieuws de afgelopen week heel wat technische evoluties. Dankzij het professioneel advies, kennis en kunde van ServNetSport hopen we u in de toekomst nog beter (en vooral sneller) te kunnen bereiken.

De website zou sinds een week heel wat sneller en vlotter moeten draaien. Met de overschakeling op nieuwe servers en het verder sleutelen aan de sitesnelheid en -performantie geloven we dat we het laatste atletieknieuws nog nét dat tikkeltje aangenamer tot op uw scherm weten te brengen. Hopelijk apprecieert u dat.

Intussen zitten we in elk geval niet stil. We blijven verder tunen aan het gebruiksgemak voor onze dagdagelijkse bezoeker. Heeft u nog vragen of opmerkingen? Speel ze ons zeker door!

Je kent ServNetSport ongetwijfeld al van hun voorinschrijvingen en live-resultaten van verschillende grote atletiekmeetings. Aarzel niet om hen of ons te contacteren als u meer wilt weten over al hun activiteiten!