Stijn Baeten - Foto: Jasper Jacobs
Stijn Baeten – Foto: Jasper Jacobs

Woensdag stond naast het BK-studenten in Oordegem ook de B-meeting in Herentals op het programma. Met heel sterke deelnemerslijsten op zowel de 800m als de 3000m was het niet minder dan normaal dat er records gingen sneuvelen. En de verwachtingen werden meer dan ingelost… Onder meer Pieter-Jan Hannes liep indrukwekkend naar 7:54.06 op de 3000m en Stijn Baeten liep de EK-limiet op de 800m voor Rieti. Hier is een verslag te lezen van woensdag.

Simon Chovau, zelf atleet van Lyra, was woensdag aanwezig in Herentals en maakte enkele mooie filmpjes. Bekijk hieronder hoe Pieter-Jan Hannes de 3000m won, hoe Jan Van Den Broeck de gouden medaille bij de 800m wegkaapte in de A-reeks en hoe Stijn Baeten de limiet liep voor het EK voor junioren in Rieti in de B-reeks.

Bedankt Simon Chovau!